archief nieuwsbrieven

Archief nieuwsbrieven

Hier vindt u de laatste 5 verzonden nieuwsbrieven van STUDIO2B..

Het is bijna 2020!

Beste , Bedankt voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar en wij wensen jou en je familie een mooi, gezond en fantastisch nieuwjaar toe! Op naar een jaar met nieuwe uitdagingen en kansen! Lees meer »

Studio2B gaat (weer) verhuizen!

Nieuwe plek - In ons nieuwbouwhuis, met een leuk plekje aan het water, zijn de werkzaamheden bijna afgerond. Alles is klaar voor de verhuizing op 26 juni aanstaande. Lees meer »

Onderweg naar 2019

Beste , Het jaar met het even getal is alweer bijna ten einde. Erg bedankt voor de prettige samenwerking én het vertouwen! Ik wens jou en je familie een mooi, gezond en vrolijk jaar toe en natuurli... Lees meer »

Uw mailverkeer

Beste , Bijna aan het eind van het jaar willen wij je informeren, dat wij voornemens zijn de MS Exchange mailservice - die je nu gebruikt voor het mailverkeer - rechtstreeks te gaan onderbrengen bi... Lees meer »

Google Analytics

GOOGLE ANALYTICS Beste , De leverancier van MaxiCMS heeft noodzakelijke wijzigingen doorgevoerd binnen de MaxiCMS omgeving en hierdoor moet de verbinding met Google Analytics opnieuw gevalideerd wo... Lees meer »