leeg

CMS

CMS systeem

Standaard leveren wij MaxiCMS als Content Management Systeem (CMS) op een website.

Het is een 'gesloten' systeem, dus vele malen beter beveiligd dan community 'open source' CMS systemen zoals Joomla, Mambo, WordPress en andere gratis CMS software.

Met MaxiCMS kunt u zelf de inhoud van uw website aanpassen. Hiervoor is geen kennis van websites, codering of HTML kennis voor nodig. De pagina's, menu's e.d. kunnen eenvoudig bewerkt worden. Inloggen op de website gaat via uw browser, dus vanaf elke (werk)plek.

Cloud-versie

MaxiCMS werkt, zoals men tegenwoordig zegt, 'in de cloud'.
Dit biedt u vele voordelen, waarvan het continu technisch up-to-date zijn van de software versie verreweg de belangrijkste reden is. In de praktijk betekent dit, dat u klein bedrag per maand betaald voor het MaxiCMS systeem en profiteert van gratis updates.

Mijn interesse is gewekt voor MaxiCMS en wil graag meer informatie ontvangen!

VRAAG HIER UW MAXICMS PAKKET AAN


Voordelen van MaxiCMS

  Eenvoudig in gebruik
  Externe beveiligingscontroles
  Altijd up-to-date
  Zoekmachine vriendelijk
  Ontwikkeld in Nederland

MaxiCMS biedt meer dan alleen de meest voor de hand liggende functionaliteiten, maar het Plus-Pakket is voorzien van deze extra modules.
Het CMS systeem kan met verschillende interessante modules uitgebreid worden. MaxiCMS wordt uiteraard met een demonstratie van onze kant uitgelegd en met een duidelijke handleiding geleverd.

Is maatwerk mogelijk?

Uiteraard is het ook mogelijk speciaal maatwerk of bepaalde wensen die van toepassing zijn binnen uw organisatie te implementeren in MaxiCMS.

Wilt u een SSL certificaat?

Steeds meer internet browsers merken website zonder 'slotje' aan als onveilig. Het is wellicht ietwat overdreven, maar het is goed een zogenaamd SSL-certicicaat op uw website te hebben, zeker als u privé gegevens van uw klanten gaat versturen via bijvoorbeeld een contactformulier.

aanvraag SSL-certificaat

Meer informatie?
Neem contact met ons op via 06 2962 8188 of vul het contactfomulier in.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.