CMS functionaliteit

MaxiCMS Functionaliteit

Onderstaande functionaliteiten zitten standaard in MaxiCMS:

 

UITBREIDINGEN MAXI-CMS

Google Analytics
Bekijk uitgebreide statistieken, zoals het aantal bezoeker per dag en maand.

Fotoalbum
Zelf albums aanmaken en foto's tonen. Thumbs worden automatisch aangemaakt en meerdere bestanden kunnen tegelijk worden ingelezen.

Formulieren
Eenvoudig formulieren beheren (drag & drop) en toevoegen aan een pagina. Anti-spam en mogelijkheid tot gebruik van e-mail templates.

Nieuwsbrieven
Bezoekers schrijven zich in via de website. Beheren van meerdere groepen, e-mail templates, historie, dubbele opt-in etc.

YouTube
Vind uw video met de ingebouwde zoekfunctie en voeg direct uw video in op uw pagina's. U bepaalt ook zelf de afmetingen van de video.

Nieuws
Snel publiceren van nieuwsberichten in categorieën. Het is ook mogelijk om RSS-feeds te gebruiken in je website

Twitter
Toon automatisch de laatste tweets van uw eigen Twitter-account op uw website. De bezoekers kunnen direct reageren of retweeten.

RSS
Neem automatisch de laatste nieuwsberichten van een andere website over. Bijvoorbeeld voor een opsomming op uw beginpagina.

Google Maps
Eenvoudig invoegen van Google Maps kaarten in uw pagina's. Direct ingeven van een bedrijfsnaam, plaatsnaam of internet-link.

Gastenboek
Geef uw bezoekers de mogelijkheid om een bericht achter te laten op uw website. Berichten kunnen eenvoudig worden beheerd en verwijderd.

Doorsturen
Geef uw bezoekers de mogelijkheid om pagina's te delen met anderen.

Versie beheer
Bij wijzigen of verwijderen van een pagina een foutje gemaakt? Met versie beheer kan je eenvoudig een oude versie terugplaatsen.

Zoeken
Deze module maakt het mogelijk een zoekbox in de website op te nemen. Naast de pagina's worden ook de geïnstalleerde modules doorzocht.

Locator
Snel de dichtstbijzijnde dealer, winkel of filliaal vinden? Deze locator laat snel een overzicht met afstanden zien op basis van postcodes.